Despre noi

Heeei,

 

          Suntem Miha și Dana, prietene din 2002. Am descoperit că am copilărit în două sate despărțite de un deal. Amandouă iubim mirosul de natură după ploaie, știm să ne cățărăm în copaci, să facem turte pe plită și să aducem apă de la fântână. 

           Avem specializări în domenii tehnice: inginerie și economie. Avem firi diferite care se completează foarte bine și ne leagă multe amintiri. Împărtășind experiențele legate de dorința comună de a trăi fără risipă s-a născut ideea proiectului TOTT think outside the trash. TOTT este ceea ce ne lipsea până acum. 

Este viziunea noastră asupra unei vieți fără risipă.

Este felul în care noi trăim.

Este un amestec bine gândit de produse funcționale și cu design deosebit care să vă bucure.

Este pentru femei, barbați și copii.

Este locul de întâlnire al oamenilor care trăiesc sănătos, curat și prețuiesc experiențele frumoase.

Este locul în care veți găsi TOTT ce aveți nevoie pentru a trăi fără risipă.

Este visul nostru devenit realitate.

                Drumul până aici a fost provocator și au fost multe momente de blocaj, de gândire, răzgândire și iar pornire. Suntem serioase în TOTT ceea ce facem și acordăm atenție fiecărei etape pornind de la ambalaje. Banda  adezivă este din hârtie. Să nu vă mire faptul că veți primi coletele în cutii de înghețată sau de paste. Refolosim resursele și vă încurajăm să faceți la fel.

                În acest punct considerăm că implicarea în TOTT ne aduce bucurie și dorim să ni se alăture cât mai mulți oameni frumoși. Credem că fiecare schimbare contează și că putem face alegeri bine gândite pentru un mediu mai curat și sănătos.

Vino și tu în comunitatea noastră și fii TOTT ce vrei să vezi bun în lume!